LG G3 S met 5 inch scherm op komst

By | juli 17, 2014

LG G3 S aangekondigdVandaag heeft LG de goedkopere variant van de LG G3 aangekondigd. Het toestel krijgt de naam LG G3 S met zich mee en zal begin september in Nederland verschijnen voor €299.

Het uiterlijk van de LG G3 S heeft veel weg van de LG G3, alleen is de achterkant nu geheel van plastic in plaats van een metaal afgewerkte behuizing waar de LG G3 dus over beschikt.

Het schermdiagonaal van de LG G3 S bedraagt 5 inch en de resolutie hiervan is 1280×720 pixels. Dit is in tegenstelling tot de LG G3 een stuk lager, waardoor details minder scherp zullen worden getoond.

Onder de behuizing heeft de LG G3 een 1.2 GHz quadcore Snapdragon 400 processor, 8GB opslaggeheugen en slechts 1GB werkgeheugen. De accucapaciteit bedraagt 2520 mAh.

De LG G3 S is uitgerust met 2 camera’s. De camera aan de achterzijde heeft 8 megapixel. Deze camera beschikt niet over OIS maar heeft een laser-autofocus, waarmee je snel foto’s kunt scherpstellen. De camera aan de voorzijde heeft 1.3 megapixels.

De LG G3 zal draaien op de software Android 4.4.2 (KitKat) en daaroverheen zit de software van LG zelf. Deze software beschikt ook over enkele functies die ook in de LG G3 zitten, zoals het slimme toetsenbord, de handige selfiemodus en QuickMemo+.

De adviesprijs van het toestel bedraagt €299 en zal in september in Nederland verkrijgbaar zijn. Ook is het natuurlijk mogelijk om het toestel aan te schaffen in combinatie met een abonnement. Gratis zal het toestel verkrijgbaar zijn bij een abonnement van +- €20,00 per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *