iPhone 7 wordt snel gepresenteerd!

By | september 7, 2016

Met nog ongeveer twee weken te gaan, komt de maand september aardig dichtbij. Natuurlijk weet men wat er dan te gebeuren staat, namelijk de daadwerkelijke presentatie van de iPhone 7. Dit zal gaan gebeuren tijdens het jaarlijkse Apple event, wat elk jaar weer een waar spektakel is. Tijdens dit event zal Apple haar nieuwste smartphones,  de iPhone 7, uitvoerig gaan bespreken. Wat kan men dit jaar weer verwachten van dit grootse event.

Het Apple event

Tijdens dit event zal Apple natuurlijk de iPhone 7 gaan presenteren. Er gaan al vele geruchten rond, rondom dit nieuwste toestel en over een aantal weken kan men het toestel dan ook werkelijk gaan ontdekken. Apple zal de iPhone 7 en natuurlijk de iPhone 7 Plus stap voor stap gaan presenteren. Alle onderdelen en specificaties zullen aan bod komen. Apple zal dan ook niets aan de verbeelding over laten. De vernieuwde homeknop, het design en natuurlijke de dubbele camera. Alles zal aan bod gaan komen. Naast het presenteren van de iPhone 7 en de iPhone 7 Plus, zal Apple ook iOS 10 voor bij gaan laten komen. De nieuwste smartphones van Apple zullen namelijk op iOS 10 gaan draaien. Het besturingssysteem is flink onder handen genomen en beschikt over flink wat vernieuwingen.

De iPhone 7 en de iPhone 7 Plus zijn natuurlijk de belangrijkste onderdelen van het gehele event. Toch zal Apple hier ook nog andere gadgets gaan presenteren. Zo wordt er verwacht dat Apple onder andere de Apple Watch 2 gaat presenteren. Deze zal de Apple Watch gaan opvolgen en is voorzien van een verbeterde batterij en flink wat vernieuwingen. Daarnaast zal Apple dan ook watchOS 3 gaan presenteren.

Het jaarlijkse event zal natuurlijk over de gehele wereld te volgen zijn. Men kan dit event namelijk live zien. Natuurlijk zal na de tijd, alle informatie ook op internet te vinden zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *