iPhone 7 Geruchten!

By | september 7, 2016

Rondom de iPhone 7 is er al een enorme hype ontstaan. Men is enorm benieuwd naar het nieuwste toestel van Apple en er gaan dan ook al lange tijd, vele geruchten rond. Ook zijn er al geregeld foto’s uitgelekt. Woensdag 7 september zal het nieuwste toestel eindelijk gepresenteerd gaan worden. Hoe dichter Bij deze datum komt, hoe meer geruchten er nog bij komen. Zo zijn er toch nog weer een aantal nieuwe specificaties uitgelekt, volgens de geruchten.

Nieuwe specificaties

Zo zal de iPhone 7 niet te verkrijgen zijn met een opslaggeheugen van 16GB. Eindelijk heeft Apple hierin doorgehakt.  De iPhone 7 zal namelijk te verkrijgen zijn met een opslaggeheugen van 32GB, 128GB en 256GB. Dit geldt ook voor de iPhone 7 Plus. Andere geruchten geven aan, dat de iPhone 7 in 5 verschillende kleuren te verkrijgen zal zijn. Deze geruchten komen van het Japanse bedrijf Macotakara. Natuurlijk zal de iPhone 7 te verkrijgen zijn in de kleuren roze, goud en zilver. Daarnaast zal het toestel ook te verkrijgen zijn in de kleuren glossy zwart en metaal zwart. Toch blijft het nog steeds afwachten, of alle geruchten daadwerkelijk kloppen. Tijdens het Apple even op woensdag 7 september zal de iPhone 7 uitvoerig besproken worden en hoeft men niet langer meer te gissen.

Prijs iPhone 7

Wie een nieuwe iPhone 7 wil gaan kopen zal nog even moeten wachten. Het is nog niet bekend wanneer het toestel te verkrijgen is in Nederland. Ook is nog niet beken wat de prijs van een los toestel en in combinatie met een abonnement gaat worden. Wanneer er meer bekend wordt omtrent de prijs, dan kunt u hier meer informatie over de verschillende prijzen en abonnementen vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *