Het nieuwe vlaggenschip van Huawei

By | september 3, 2015

Huawei is een speler op de smartphone markt, waar niemand meer om heen kan. Huawei is groot geworden met het uitbrengen van kwalitatief goede smartphones, tegen een lagere prijs dan die van de concurrentie. Al snel bleek dat de toestellen van Huawei de concurrentie zeker aan konden gaan en hierdoor is Huawei enorm snel gegroeid. Het laatste toestel van Huawei, de Huawei P8, laat zien dat Huawei goede specificaties en een mooi design steeds belangrijker vindt.

Specificaties

De Huawei P8 is een krachtig toestel, aangezien deze draait op een Kirin 930-chip. De chip wordt ondersteund door een werkgeheugen van 3 GB. Het besturingssysteem waar de Huawei P8 op draait, is Android 5.0. Niet onbelangrijk, de Huawei P8 heeft ook goede camare, waar de gebruikers prachtige foto’s en video’s mee kunnen maken. De camera heeft namelijk 13.0 megapixels. Huawei gaat ook enorm mee met de tijd. Dit is wel te merken aan de camera die zich aan de voorkant van het toestel bevindt. Deze heeft namelijk maar liefst 8.0 megapixels en hier kunnen natuurlijk prachtige selfies mee worden geschoten.

Design

Het design van de Huawei P8 is behoorlijk op de schop gegaan. Huawei vindt het design namelijk erg belangrijk. Zo heeft het toestel een scherm van 5,2 inch en alle hoeken van het toestel zijn mooi afgerond. De Huawei P8 is een licht toestel, dat maar 144 gram weegt. Naast dat het toestel licht is, is het toestel ook nog eens behoorlijk dun. De Huawei P8 is te verkrijgen vanaf € 499,-.

Bron: http://www.huaweip8.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *